diumenge, 19 de juliol del 2009

XIII Cursa Popular Poble Sec, 19 de juliol

En plena Festa Major del Poble Sec de Barcelona, avui diumenge organitzada pel C.A. Running i amb la col·laboració de la Coordinadora d'entitas del Poble Sec, s'ha celebrat la XIIIena edició d'aquesta cursa popular. Al ser la edició número 13, algun membre de l'organització estava recelós, per allò de la superstició, finalment la mala sort no ha fet acte de presència i la cursa s'ha desenvolupat correctament.
  • A les 9, s'ha disputat la cursa infantil amb un total de 19 nens.
  • A les 9:15 es donava la sortida a la cursa gran, amb la presència d'uns quants atletes del grup: Oriol Cascalló, Jacques Caignard, Isidro Valderas i Antonio Cruz, que després d'estar uns dies amb problemes al bessó ha reaparegut amb un impressionant "taping". Un altre atleta que un any més optava a la victòria era en Juanma Alvarez (AE Blanc i Blava). La cursa, com no podia ser d'una altre manera, s'ha iniciat amb un fort ritme, imposat als primer metres per uns cadets, a continuació en Ricardinho (Domingo Catalán) i més tard per en Juanma, que ja ha fet la selecció definitiva de 3 atletes, acompanyat per Cascalló i Cruz ambdós del ISS. L'atleta blanc i blau, ha aconseguit uns metres d'avantatge però ràpidament ha estat caçat.
Els atletes del ISS "volant" a la baixada de Nou de la Rambla
A continuació ha estat en Antonio el que ha marcat el ritme de cursa, però finalment sobre un circuit d'uns 4,7 kms aprox, aconseguia la victòria (per segon any consecutiu) en Oriol Cascalló amb un temps de 14'56". A continuació en 2on lloc en Antonio Cruz (15'02") i tercer amb 15'18" en Juanma Àlvarez, que una vegada més se li escapava el triomf. El quart en entrar a la Pista del Poliesportiu de les 3 Xemenies era en Jacques Caignard que corrent de menys a més marcava un temps de 16'08". En Isidro sent 9è de la general amb 16'46", quedava 2on veterà per darrera d'en Roland Willes com ell es temia, però quedant per davant d'en Cardiel o Pep Villanueva que el va avantatjar en uns quants segons al 3.000 m ll del Uribe.
Podi masculí
Al no ser acumulatius els trofeus, el de 1er sènior ha recaigut en en Jacques.
  • Pel que respecta a la cursa femenina, demostrant la millora de nivell aconseguida aquesta temporada, amb un temps de 19'28" s'enduia la victòria na Sandra Alonso (4a al 2008), quedant per davant de dues de les atletes que la van precedir ara fa un any.
Us esperem al 2010!!