dissabte, 11 de juliol del 2009

Criterium Josep Campmany, 8 de juliol

Aquest passat dimecres dia 8, es va celebrar la quarta i darrera jornada "del Campmany", com sabeu degut la remodelació de l Estadi Joan Serrahima, aquests controls s'estan celebrant les Pistes de Can Dragó.
  • 800 m ll mas: En Joan Gasch, després d'haver realitzar una esplèndida cursa al Camp. de Catalunya de Veterans, sortia amb l'objectiu de fer un sub 2 minuts a la prova de les dues voltes. No va poder ser, tot i guanyar la seva sèrie (la 3a), va realitzar un temps de 2'2"35, que tot i estar bé sense assolir l'objectiu establert.
  • 5.000 m ll masc: Amb la gran col·laboració d'en Marc Villellas marcant el ritme de cursa, competien dos dels nostres atletes. En Joan Izàbal, que tot i la mala experiència al Uribe, atenent als darrers entrenaments, estava en disposició de fer una gran marca i en Cesc Guim, que a pesar que "no l'hi agrada la pista" fa una bona temporada d'estiu. Corrent amb cap, van deixar marxar un grupet d'atletes que anaven per fer uns 15 pelats. En Joan fent un darrer mil impressionat i per sota de 3', aconseguia un registre de 15'26"66 , en Cesc finalitzava en 15'52", el que representen noves marques personals per tots dos.
Felicitats a tots!! Resultats quarta jornada Campmany. Fotografia: Joan Gash