diumenge, 7 de juny del 2009

Jornada Final Lligues Nacionals

Aquest cap de setmana (6 i 7 de juny), s'ha celebrat la tercera i darrera jornada de les Lligues Nacionals. Per tant es decidia el campió, qui baixa i qui puja de categoria. Com vam comentar el ISS noies / ISS nois, tenien objectius ben diferents per a la darrera jornada de lliga. Les noies lluitaven per evitar el descens a Primera Divisió i els nois per aconseguir l'ascens a Divisió d'Honor.
  • Dissabte per la tarda a Santander (seu del Piélagos Inelecma), es disputava l'encontre femení. Pel que fa a les nostres atletes, la primera en competir era na Geraldine Barré, que sent molt regular en les seves marques aconseguia un registre de 2'22"18, a menys d'un segon de la marca realitzada a Palafrugell feia tot just una setmana. A continuació i doblant proves per ajudar a l'equip, entrava en joc na Yolanda Soler, lògicament les marques van quedar segons per sobre de les realitzades en jornades prèvies, en 1.500 m era 6ena amb 5'5"5 i en 3.000 m ll, 7ena amb 11'00"60. La tercera atleta, na Lídia Rodríguez era 2ª al 3.000 m ll amb 9' 56"30, fent marca personal (ant. 9'57"7) i confirmant el bon estat de forma.
  • Al final de la jornada, la classificació final del grup era 1er Piélagos 185,5; 2on Iss Hospitalet 177 i perdent la categoria per a la propera temporada, 3er Tenerife i 4at Universidad de Oviedo. Novament "in extremis" l'Hospitalet aconsegueix evitar el descens i la propera temporada el veurement de nou a Divisió d'Honor. Felicitats!!
  • Diumenge al matí a Jaén, competia l'equip masculí del ISS Hospitalet, amb la possibilitat d'aconseguir una de les dues primeres places del grup que tenen el premi de pujar de categoria. En aquesta ocasió la presència dels nostres atletes era menor que en jornades anteriors. Alex Almeida, apareix a les classificacions del 3.000 m ll amb un temps de 8'36"36 el que representa marca personal per quasi 10", tot i això en una cursa de nivell només aconsegueix el 5è lloc. En Oriol Cascalló torna a fer una cursa brillant en els obstacles i clava la marca realitzada en la 2ª jornada, repetint uns molt bons 9'9". Felicitats a tots dos!!
  • Pel que fa a l'equip, el repte era molt complicat i no s'aconsegueix, amb masses darrers llocs, el ISS Hospitalet queda 4at en el quadrangular, les places d'ascens són per Ourense AC Postal i Caja de Jaén.
  • Resultats femenins.
  • Fotos de la jornada femenina.
  • Resultats masculins.
  • Aquest diumenge, també es celebrava la jornada de 2º divisió a on 8 equips que actualment estàn a lligues autonómiques es disputaven dues places per estar el proper any a Primera Nacional. Pel que fa a equips catalans teníem a J.A. Sabadell i C.A. Manresa en nois i al C.A. Laietània en noies. Cap d'ells ho ha aconseguit, la JAS quedava 3a a 4.5 punts del segon (Krafft San Sebastian), el C.A. Manresa eren 6ens sense cap opció. Pel que fa a les noies el Laietània ha estat a només 2,5 punts d'aconseguir-ho. Segurament, l'equip maresmenc de no haver tingut un parell de baixes de darrera hauria assolit el segon lloc que tenia segons els "estadillos" publicats per la RFEA. Un altre any serà!
  • Resultats 2ª Masculina.
  • Resultats 2ª Femenina.
  • A les pistes de les Basses de Lleida, el mateix diumenge es disputava el Camp. de Catalunya Veterans per clubs. Sense haver-se publicat els resultats a la web de la FCA podem avançar, que en Joan Gasch encara lluny del seu millor estat de forma, degut a la lesió que va patir al besó, ha estat 2on al 800 m ll amb una marca de 2'7", i en Isidro Valderas no ha pogut pendre part del 1.500m degut a una confusió amb l'horari de la jornada.