dilluns, 29 de juny del 2009

Campionat de Catalunya de Veterans, 28 de juny

Aquesta cita, que va estar "a l'aire" per manca d'organitzador fins a darrera hora, finalment es va celebrar a les pistes de Can Dragó de Barcelona. Eren molts els atletes veterans/veteranes que esperaven aquest campionat amb la mateixa il·lusió que els de les categories de promoció. Afortunadament són molts els que pensen, que s'ha de seguir encara que es corri, es llanci o és salti menys amb el pas dels anys. Del grup vam a tenir a dos representants:
  • 800 m ll: En Joan Gasch (subcampió en PC a la mateixa prova), en la categoria de veterans de M35, tenia una cursa amb uns grans rivals, principalment: David Francome (el Campió en PC), Rafael Melero (per davant d'ell en el Campionat de Catalunya de Clubs) i en Prieto Gasques. El ritme en cursa va anar de menys a més, passant en 33" el 200, ja en 1'03" el 400, i entrant a la recta final en quarta posició, va aconseguir amb un gran final imposar-se a tots ells i aconseguir el Campionat de Catalunya amb 2'1"67, el que representa un darrer 400, en 58". A continuació foto del podi amb Rafael Melero, 2on amb 2'1"94 i David Francome, 3er mb 2'2"58.
  • 5.000 m ll: Degut la calor que feia a l'hora en que es va disputar aquesta prova de fons, no es van poder aconseguir grans marques. En categoria M40, en Isidro Valderas obtenia el subcampionat amb un temps de 17'54"
  • 4*400 m: En aquesta prova el C.A. Laietània (A.SAEZ-A.AZNAR-J.ALABARCE) i amb en Joan Gasch com a quart dels integrants, quedava subcampió de Catalunya per darrera del combinat blaugrana. De no haver estat per la lesió de Alvar Saez, en els darrers 100 m del seu relleu, probablement s'hauria aconseguit pujar al graó més alt del podi.
Felicitats!! Resultats de la competició.

1 comentari:

Àlvar ha dit...

Bones,

Sóc l'Àlvar Sáez. Primer de tot dir que és un plaer i un honor competir al costat d'en Juan Gasch. Segon dir-vos que demà m'operen d'una ruptura total del tendó d'Aquiles. Tercer en un futur espero que podem tornar a donar canya al totpoderós F.C.Barcelona. Possiblement sense la lesió ho haguèssim pogut fer molt millor. Gràcies i una abraçada!!

Àlvar