dimecres, 19 de març del 2008

Grans resultats al Campionat d'Espanya de Cross

Excel.lents posicions dels nostres atletes al Campionat d'Espanya de Cross que s'ha disputat el passat Diumenge a Tarancón. A la categoria Júnior Masculina, en Manu Salvador va aconseguir una excel.lent 24ena posició en la seva primera cursa d'aquest nivell. També destacar la gran actuació de Lídia Rodriguez a la prova Promesa, on es va quedar a només 21 segons de la medalla de bronze. De totes maneres, la seva 4a posició és tot un éxit.

A les categories absolutes vam tenir al Jordi Comas en una gran 14ena posició incrustat ja a l'èlit de l'atletisme espanyol i esperant la temporada de pista per donar més d'una sorpresa, i com no el gran sots-campionat de la Judit Pla, en una cursa molt complicada on va demostrar tota la seva classe fent una fantàstica última volta al circuit de Tarancón.














1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Plotter, I hope you enjoy. The address is http://plotter-brasil.blogspot.com. A hug.