dimarts, 3 d’abril del 2007

Resultats del cap de setmana

Resultats de les competicions del cap de Setmana, per ordre de realització:

Campionat de Catalunya Universitari
A la prova femenina de 5.000 m ll, les atletes del grup va copar les primeres places. La Lidia segueix acumulant títols catalans i aquest cop s'ha fet amb l'universitari amb una marca de 17'51", de ben segur que amb la temporada més avançada li farà una bona rebaixa. la segona posició del podi va ser per na Yolanda amb un temps de 18' 54" i competint fora de concurs l'Eva amb un temps de 18'58".

Cursa de Bombers
Magnífic 4art lloc d'en Jordi, només superat per en Jesús España i dos africans.També han participat en Alex (25è) amb 32:08, Marc (41è) amb 32:47, Oscar (70è) amb 33:46, Francesc (73è) amb 33:53 i Eva (9ena femina) amb 38:25.


Carrera urbana de Iurreta
Bezabesh Alemayehu y Zulema Fuentes-Pilas, ganadores Bezabesh Alemayehu, de Etiopía, y la española Zulema Fuentes-Pila, que ya ganó aquí en 2006, alcanzaron la victoria en las pruebas masculina y femenina de la Carrera Urbana de Iurreta.

En la carrera femenina, Cristina Petite fue en cabeza y marcó el ritmo hasta los 3.500 metros. Durante algo más de dos kilómetros el paquete delantero de la carrera estuvo compuesto por siete atletas. Luego fue disgregándose al quedar descolgadas Estibaliz Urrutia, Margarita Fuentes-Pila y la galesa Suzanne Hasler.

En los 1.000 metros últimos Silvia Montané cogió el mando de la prueba perseguida por Zulema Fuentes-Pila, ya que Eva Arias, y después Iris Fuentes-Pila, también Cristina Petite, quedaron sucesivamente rezagadas. En el mano a mano final, Zulema Fuentes-Pila (17:07) desbordó a la corredora del FC Barcelona, Silvia Montané, que llegó a la meta tres segundos después de la cántabra.